تجلیل از تلاش کارگران در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شرکت عملیات غیرصنعتی

تجلیل از تلاش کارگران در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شرکت عملیات غیرصنعتی
همزمان با فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر، مراسمی با حضور مدیران ارشد شرکت عملیات غیرصنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی برگزار شد.

به گزارش رواب عمومی شرکت عملیات غیر صنعتی ، در این مراسم که با گرامیداشت مناسبت‌های روز دختر، دهه کرامت و روز ملی خلیج فارس همراه بود از زحمات نیروی کار نمونه تقدیر شد و بر نقش بی‌بدیل نیروی انسانی در مسیر توسعه و سودآوری شرکت تأکید گردید.

 این مراسم فرصتی برای پاسداشت مقام کارگر، تبریک مناسبت‌های فرهنگی و مذهبی و تقویت روحیه همدلی و انگیزه در میان کارکنان بود.

 عسکری رئیس منابع انسانی شرکت عملیات غیر صنعتی، ضمن تبریک روز جهانی کارگر و روز دختر و تسلیت حادثه ناگوار بندر شهید رجایی، به اقدامات انجام‌شده در حوزه منابع انسانی پرداخت.

 وی با اشاره به توسعه ساختار منابع انسانی بهبود خدمات بهداشت و درمان و بیمه تکمیلی را از مهم‌ترین پیشرفت‌های اخیر در حوزه رفاه کارکنان دانست.

 جابری مدیر عملیات شرکت عملیات غیر صنعتی ، با تبریک روز کارگر و دهه کرامت ضمن ابراز همدردی با حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی، از حضور ۱۴۰۰ کارگر نمونه در مجموعه خبر داد و نقش پررنگ آن‌ها در تحقق اهداف عملیاتی شرکت را ستود.

در بخش پایانی مراسم آتش‌زمزم مدیرعامل شرکت عملیات غیر صنعتی، ضمن تبریک روز ملی خلیج فارس بر اهمیت اتحاد و همکاری میان کارکنان تأکید کرد و گفت: سرمایه اصلی شرکت ما نیروی انسانی آن است. در مجموعه ما هیچ تفاوتی میان نیروهای رسمی، قراردادی و ارکان ثالث وجود ندارد. همه کارکنان با نگاهی برابر دیده می‌شوند و انجام مسئولیت به بهترین نحو، کلید موفقیت و رضایتمندی است.

ایشان همچنین با اشاره به روند رو‌به‌رشد سودآوری شرکت خواستار حفظ روحیه همفکری، کار جمعی و تعهد حرفه‌ای برای استمرار موفقیت‌ها و تثبیت جایگاه شرکت به عنوان یک مجموعه اثرگذار در صنعت پتروشیمی کشور شد.
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۲:۴۱
تعداد بازدید : ۱۳۳
کد خبر : ۱۸,۹۱۹
Loading

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید