به گزارش روابط عمومی شرکت عملیات غیر صنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی، به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور اجرای دستورالعمل های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، واحد HSE مسابقاتی را با هدف افزایش سطح آگاهی کارکنان در خصوص اهمیت تغذیه سالم و تاثیر آن بر سلامت عمومی برگزار کرد. مسابقات در چهار بخش تهیه سالاد بر اساس دفترچه راهنما ، نقاشی و داستان نویسی کودکان، سوالات اطلاعات تغذیه ای و کارکنانی که در طول سال پیگیر تغذیه و سلامت فردی خود بوده اند ، در واحد HSE برگزار شد. مسابقات با حضور رئیس واحد HSE، کارشناس تغذیه، رئیس بهداشت، با همکاری واحد حراست و روابط عمومی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت. این مسابقات به عنوان یک فرصت مناسب جهت ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ایجاد انگیزه برای تغییر سبک زندگی و بهبود سلامت عمومی به شمار می آید. در پایان جوایز ارزنده ای به برندگان مسابقات اهدا و از مشارکت آنها قدردانی به عمل آمد.